top of page
  • Фото автораAdmin

«Відтворюємо ліси разом»


14-15 березня 2019 року відбулась ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворюємо ліси разом». Почесне право відкриття цього заходу в стінах Національного еколого-натуралістичного вже втретє було надано вихованцям Дорогинського учнівського лісництва ДП «Фастівське лісове господарство» та Пилиповицького учнівського лісництва ДП «Клавдієвське лісове господарство».

З цією місією юні лісівники впорались якнайкраще, залишивши приємні враження у присутніх. З привітальним словом до учасників конференції звернулась Стукал Н.І., керівник Дорогинського учнівського лісництва, яка є головою Всеукраїнського педагогічного об’єднання «Лісова громада».

Програмою конференції було передбачено цікаві лекції науковців Національного університету біоресурсів і природокористування, Центрального Ботанічного саду м.Києва, Національного лісотехнічного університету м.Львів, робота двох дискусійних майданчиків, майстер-класи у Національному університеті біоресурсів і природокористування, презентація ННІ лісового та садово-паркового господарства НУБІП. Учасники конференції мали змогу розширити свій науковий світогляд, поглибити теоретичні знання та ерудицію, відпрацювати практичні навички. Два дні насиченої роботи залишили приємні враження і спогади.



1 просмотр0 комментариев
bottom of page