top of page
  • Фото автораAdmin

ХІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв

Протягом 26-28 вересня 2018 року на Сумщині відбувся ХІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв, на якому Київщину презентували вихованці Дорогинського учнівського лісництва – Максименко Емілія, Міщеня Даніїл, Баранівська Катерина разом із керівниками-наставниками Стукал Н.І. та Петльовою Л.Г.

Виставка досягнень учнівських лісництв, презентація досвіду роботи, захист науково-дослідницьких робіт у галузі лісового господарства, практичні заняття, майстер-класи з інноваційних технологій лісорозведення та лісовідновлення, засідання творчих груп педагогів з питань удосконалення діяльності учнівських лісництв, конкурси, пізнавальні екскурсії – все це та ще багато інших цікавих заходів чекало на учасників зльоту.

У рамках програми зльоту також було проведено екскурсію Сумським міським центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, після якої в ознаменування ХІІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, його юні учасники з 22-х обласних делегацій висадили пам’ятну алею хвойних рослин (22 туї).

Вітаємо вихованців Дорогинського учнівського лісництва Київської області з перемогою:

· Максименко Емілію за ІІ місце у захисті науково-дослідницької роботи «Аналіз стану лісової підстилки у різних за складом дубових насаджень»;

· Максименко Емілію, Міщеню Даніїла, Баранівську Катерину за ІІ місце у

виставці-презентації досягнень учнівських лісництв;

· Команду Дорогинського учнівського лісництва Київської області – за ІІІ місце у ХІІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв.


7 просмотров0 комментариев
bottom of page